Ki vagyok én, és mi az a Kreatív oldal?

Üdvözöllek a Kreatív oldalon, a nevem Lali és az én vagyok az, aki elszántan fogja készíteni a weboldalad, illetve válaszolni a felmerülő kérdéseidre. Nem szeretnék kilométeres bemutatkozót írni, mert a lényegre törekszem mindig. Ha együtt dolgozunk ezt érzékelni fogod, szóval összefoglalom, hogy “mit nyersz velem”?

  • szakmámat tekintve HR-es vagyok, végzettségemet tekintve informatikus, és megközelítőleg 12 éve foglalkozom értékesítéssel. Ezek összességéből adódik, hogy megértetem magam a másik féllel, félszavakból kitalálom mire gondolsz, és technikailag is kivitelezem ha kéred.
  • A legtöbb embert a weboldalon a szövegektől tart. “Mit írjak?”, “Mennyit írjak”? , “Nem felesleges ez?”. Ilyen kérdéseket szoktam kapni. A jó hír az, hogy a szövegírás bár nem könnyű, elengedhetetlen nem csak magad miatt, hanem a Google is akkor sorol előre ha minőségi tartalom van az oldalon.
  • Két webáruház, és egy szolgáltatásokat értékesítő weboldal tulajdonosa vagyok, szóval minden nap átélem azt, amit te fogsz vagy már tapasztalsz is. Segítő jobbot tudok nyújtani ha elakadsz, és ez nem csak az együttműködésünk alatt,hanem az után is hasznodra válhat! 😉

A Kreatív oldal azért jött létre, mert így kamatoztatni tudom az IT, sales, és HR tudásom, te pedig egy profitábilis weboldallal leszel gazdagabb! Olyan weboldalakat, webáruházakat készítek, amivel elindulhatsz az internet hullámos tengerén, és olyan evezőket adok, ami tuti nem törik el út közben! 

Kérj ajánlatot, mert ha velem dolgozol együtt, tuti nem kell feszülten várnod.