Hogyan lesz sajátweboldalad?

1.) Ajánlatkérés

Írd meg az alul található űrlapon milyen szolgáltatásra lenne szükséged!

2.) Telefonhívás

Miután elküldted az igényeket, max. 24 órán belül felhívlak Téged!

3.) Szerződés

Amikor mindent átbeszéltünk, elküldöm a szerződést, ezáltal indulhat az együttműködés!

4.) Siker!

Határidőn belül teljesítem a kéréseidet, és Te egy boldog weboldal tulajjá válsz! 🙂

Miben állok rendelkezésedre?

Ha valamit nem találsz a listában akkor se csüggedj, küldd el az ajánlat kérést, biztosan találok rá megoldást!

Ha egy olyan oldalra vágysz, amin be tudod mutatni a szolgáltatásod lényegét, illetve fel szeretnéd az emberek figyelmét hívni a vállalkozásodra, segítek felépíteni!

Tele vagy szuper termékekkel, vagy szolgáltatással? El szeretnéd adni online? Akkor itt az ideje egy ütős webshopnak, ami csak a Te igényeid alapján készül el. Nem kell milliókat elköltened, viszont milliókat kereshetsz általa.

Már van weboldalad, viszont szeretnéd átalakítani? Eltűnt a fejlesztő, vagy rosszban vagytok? Ne aggódj, új köntösbe tudjuk bújtatni az oldalt, ráadásul felturbózhatjuk az egyedi igényeid alapján!

Az évek során körbevettem magamat olyan emberekkel, akik profik az online jelenlét maximalizálásában. Az ügyfeleimnek kedvező áron van lehetőségük Facebook hirdetési tippeket kapni, vagy kiszervezni a teljes marketinget!

A már meglévő, vagy épp újonnan épülő oldalad szövegezése kritikus pont! Nem csak a Google keresési találatai miatt, hanem azért is mert a látogatóidnak folyamatosan fent kell tudnod tartani a figyelmét. Több mint 10 év értékesítési tapasztalattal a hátam mögött, az ügyfelek nyelvére fordítom az oldalad!

Amennyiben Magyarországon túl terjeszkednél, és többnyelvű oldalra van szükséged, akkor itt a helyed. Angol és német nyelvű oldalak elkészítésében is állok rendelkezésedre!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Nincs egy előre kitalált árlistám, lehetetlen is volna meghatározni valaminek az árát, ami egyedileg készül, és CSAK A TIÉD. Az árat sok dolog befolyásolja, mint például az oldalra kerülő szövegek megírását ki vállalja,  milyen dizájnra van szükséged, 1-2 oldalas sima bemutatkozó oldalra van szükséged, vagy egy több 100 termékes webshopra…stb.

De egy tuti: nem lesz olcsó, és méregdrága sem. Pont annyiba fog kerülni, hogy a befektetésed megtérüljön, és sokkal több bevételt hozzon az elkövetkező időszakban. Deal?

Pontos árajánlatért kérlek töltsd ki az űrlapot, és ígérem legkésőbb 24 órán belül fel foglak keresni árajánlat kapcsán!

Egy kis segítség a döntéshez:

Webshop:  Ha el akarsz adni egy fizikális terméket, vagy épp egy szolgáltatást amiért online lehet fizetni akkor ez lesz a jó választás.

Weboldal: Amennyiben az a célod, hogy megismertesd mással a szolgáltatásod, és igényt akarsz felkelteni, mindenképp kell egy ütős weboldal!

Figyelmet, türelmet, és természetesen jó tanácsokat. A legtöbb ügyfelem azért szeret velem együttműködni, mert nem csak az oldalát építem, hanem instrukciókkal is ellátom őket 1-1 nehéz helyzetben, kérdésben. Az oldalad elkészültén túl számíthatsz arra, hogy hasznos, rengeteg pénzt érő vállalkozói tippel is ellátlak, amennyiben van rá nyitottság részedről.

Ne aggódj, az ügyfélköröm 95%-a úgy vágott bele a közös munkába, hogy nem tudta elképzelni sem „mit akar”. Pont ezért mielőtt bármibe belefogunk van egy 1 órás díjmentes tanácsadásom, ahol célzott kérdésekkel segítem a közös munkát. Olyan kérdéseket teszek fel, ami előtted már több 100 embernél felmerült, de lehet épp nem gondoltál rá. Ez alapján közösen hozzuk létre, az oldalad drótvázát, amit később én formába öntök!

  1. Kapcsolat felvétel telefonon, igények tisztázása.
  2. Árajánlat elkészítése, finomhangolása.
  3. Díjmentes konzultáció az oldalépítés, és szerződéskötés előtt (1 óra).
  4. Szerződés megkötése, foglaló megfizetése.
    Munka megkezdése, és az oldal átadása a határidő szerint.

    Bónusz: az oldal kezeléséhez szükséges mini oktató videó elkészítése.

Az oldal elkészülte után, közösen átnézzük a végeredményt, és lehetőséged van 1x-i módosítással élni amire hagyok időt (1-2 napot akár). Nekem az a legfontosabb, hogy elégedett légy.

Ez után sem szakad meg a kapcsolat, folyamatosan segítek neked ha elakadsz, illetve lehetőséged van havi karbantartást is kérni, amivel még szuperebb teljesítménye lehet az oldaladnak, vállalkozásodnak!

 

Ez attól függ mennyire bonyolult az elképzelésed, és épp hány projektem fut amin dolgozom. Egy „egyszerűbb” bemutatkozó oldal 1-3 hét, míg egy webshop (függően attól mennyire komplex) 3-6 hét. A határidőket mindig betartom, és bár fura hogy ezt le kell írjam, de a legtöbb kivitelező cégnél azt látom, hogy a határidők betartása „luxus”…

Az oldalad elkészülte előtt minden extrát közösen átveszünk, de ezek nagy részét természetesen később is igényelheted. Ilyen extra pl.: hírlevél szoftver bekötése, hacker támadás elleni védelem kiépítése, weboldal gyorsítása, vagy épp webshopok esetén kosárelhagyási automatikák bekötése.

Az ügyfeleim 87%-a mondhatnám hogy rosszban volt az informatikai dolgokkal, míg nem ismerkedtünk meg. A “kockák” és “köztem” az a különbség, hogy bár megértem a kocka nyelven írt üzeneteket, képes vagyok magyar konyhanyelvre is lefordítani azokat. Szóval ne aggódj, nem olyan bonyolult ez a történet, és én folyamatosan segíteni fogok neked videókkal, képekkel, képernyő megosztással hogy átlásd a dolgokat.

Futtassuk fel együtt a vállalkozásod, kérj ajánlatot!

Írd meg az elképzeléseidet, és lépjünk a tettek mezejére együtt!