fbpx

Lépj velem kapcsolatba!

Ha bármilyen kérdés merült fel benned a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, keress bizalommal: örömmel segítek!

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Minden weboldal / webshop elkészítése előtt felmérem az igényeidet pár határozott kérdéssel. Ezek után tudok neked árajánlatot tenni. Készítettem már weboldalt 80.000Ft-ból, de 450.000Ft-ból is. Nyilván az igényeid szabják az árat! 🙂 Nem én!

Szóval a “mennyi az annyi” kérdését egy rövid beszélgetés után tudom neked mondani. Egy tuti: nem vagyok elszállva az árakkal, látom a piacot!

Egy kis segítség a döntéshez:

Webshop:  Ha el akarsz adni egy fizikális terméket, vagy épp egy szolgáltatást amiért online lehet fizetni akkor ez lesz a jó választás.

Weboldal: Amennyiben az a célod, hogy megismertesd mással a szolgáltatásod, és igényt akarsz felkelteni, mindenképp kell egy ütős weboldal!

Egy általános bemutatkozó weboldal elkészítése rövidebb (maximum 2 hét attól függően mennyire vagyok telített), míg egy webshop hosszabb idő.

A webshopok elkészítési idejét főleg a termékek száma befolyásolja. 3-4 héttől, 6-9 hétig terjedő intervallumokban lehet gondolkozni.

Minden weboldalnál egyedileg határozzuk meg, mi van benne az árban. Az alapok:

 • WordPress alap oldal megépítése
 • Design megalkotása
 • Stilizálás, képek beillesztése, testre szabása
 • Webshopok esetén a számlázó rendszer és fizetési modulok

Minden egyéb kiegészítőről tájékoztatlak, és természetesen eldöntheted, hogy kéred az adott szolgáltatást vagy sem! 

Röviden igen, hosszabban viszont…

Érdemes egyedi oldalt építeni a saját elképzeléseid szerint. Ha még nincsenek elképzeléseid, segítek kérdésekkel, és be fog indulni minden agytekervényed. 😉 Az, hogy más oldalakról is ellesünk megoldásokat egyáltalán nem rossz, de teljesen lemásolni azt nem szerencsés, főleg ha ez épp a konkurenciád! 🙂

 1. Kapcsolat felvétel telefonon, igények tisztázása.
 2. Árajánlat elkészítése, finomhangolása.
 3. Díjmentes konzultáció az oldalépítés, és szerződéskötés előtt (1 óra).
 4. Szerződés megkötése, foglaló megfizetése.
  Munka megkezdése, és az oldal átadása a határidő szerint.

  Bónusz: az oldal kezeléséhez szükséges mini oktató videó elkészítése.

Az oldal elkészülte után, közösen átnézzük a végeredményt, és lehetőséged van 1x-i módosítással élni amire hagyok időt (1-2 napot akár). Nekem az a legfontosabb, hogy elégedett légy.

Ez után sem szakad meg a kapcsolat, folyamatosan segítek neked ha elakadsz, illetve lehetőséged van havi karbantartást is kérni, amivel még szuperebb teljesítménye lehet az oldaladnak, vállalkozásodnak!

 

Igen. Az oldalad felépítése közben is szoktam jelezni, mire lehet majd később szükséged, természetesen bárhogy döntesz támogatni foglak. A teljesség igénye nélkül pár hasznos extra amiben rendelkezésedre tudok állni:

 • hírlevél szoftver bekötése
 • kosárelhagyók számának csökkentése
 • weboldal gyorsító eszközök használata
 • hackertámadás elleni védelem beépítése
 • facebook üzleti oldal kezelése, hirdetési tippek
 • facebook pixel bekötése, használatának bemutatása
 • hirdetéskezelés

Mivel jómagam is webshop tulajdonos vagyok (ZÜMMizéria), és szolgáltatást is értékesítek (Kreatívoldal), lehetőséged van igénybe venni a szaktudást amit az elmúlt években sok 100.000Ft elköltése után szereztem. A kezdés mindig nehéz, főleg ha az embernek ez az első weboldala / webshopja. Az hogy felépült az oldal nem hozza magától a vásárlókat. Szükséged lehet:

 • logikusan felépített facebook kampányokra
 • hírlevél automatikákra, amikkel megfoghatod a közönséged figyelmét
 • hirdetéskezelésre, hogy a kezdésnél tudd mi miért történik
 • Facebook üzleti fiók felpörgetése, likeolók, követők, és (első) vásárlók megszerzése

Nyilván nem vagyok marketing ügynökség, és nem is szeretnék azzá válni. Ez egy külön szakma! Ha több 100.000Ft-t költesz el a Facebookon vagy a Google rendszerében, érdemesebb lesz felfogadni egy marketing ügynökséget erre (ebben tudok segíteni), addig is míg kezdőként indulsz, és havi 20-60e Ft-t tudsz elkölteni, a kezdő tippjeim sok pénzt spórolhatnak neked. Ha érdekes a dolog számodra, vedd fel nyugodtan velem a kapcsolatot!

Az ügyfeleim 87%-a mondhatnám hogy rosszban volt az informatikai dolgokkal, míg nem ismerkedtünk meg. A “kockák” és “köztem” az a különbség, hogy bár megértem a kocka nyelven írt üzeneteket, képes vagyok magyar konyhanyelvre is lefordítani azokat. Szóval ne aggódj, nem olyan bonyolult ez a történet, és én folyamatosan segíteni fogok neked videókkal, képekkel, képernyő megosztással hogy átlásd a dolgokat.

Pályafutásom alatt csak kevés alkalommal volt szükség személyes találkozóra a weboldal építéséhez. Ez bonyolultabb oldalaknál előfordulhat de nem jellemző. Én mindent képernyő megosztással, konferencia hívásokkal szoktam megoldani, ezzel rengeteg időt és energiát spórolva. Hidd el, ha nagyon bonyolult elképzeléseid vannak örömmel fogok veled találkozni, viszont nagyon kényelmes tud lenni az hogy elég a telefonod és egy gép! 🙂

Futtassuk fel együtt a vállalkozásod, írj üzenetet!

Írd meg az elképzeléseidet, és lépjünk a tettek mezejére együtt!