Weboldalon vagy webshopon gondolkozol?

Itt az év vége, nincs mire várni! Kerüld el a felesleges köröket, buktatókat, és tegyél szert egy olyan oldalra, amin megakad az emberek szeme!

Akik már velem dolgoznak és utat törtünk közösen:

Mi a sikertelenséged oka!?

A legtöbb vállalkozó sikertelensége onnan indul, hogy nincs egy igazi digitális névjegye, azaz webes jelenléte. Az ma már kevés, hogy van egy  Facebook üzleti profilja valakinek, vagy épp egy toldozott-foldozott ingyenes sablonból épített oldala. Ezekkel az eszközökkel a vállalkozók zöme csak vár és vár, de csak nem  találják meg őket az emberek, így nincs elég érdeklődő, vásárló,  közben meg ketyeg a pénz…  Esetleg ismerős?

A weboldal, webshop önmagában nem megoldás hogy el tudj adni bármit,  de a legtöbb marketinges egyet ért abban, hogy egy PROFI WEBOLDALLAL indul el az érdeklődők, vásárlók meggyőzése. Minden más addig csak fél lábon zsonglőrködés, aztán vagy elzakózol vagy nem. Ilyen hazárdírozva nem lehet vállalkozást építeni, vagyis nem érdemes ha tényleg arra vágysz, hogy profitábilis céged legyen! 🙂

MEGKERESNEK... DE MEGTALÁLNAK?

Te is jól tudod, hogy ha valamit keresel, az első dolog amit megnyitsz az a Google! Ha pedig nem találsz egy vállalkozásról releváns infót a Google-n elbizonytalanod(hat)sz. Oldalépítés közben arra koncentrálok, hogy ha megnyitja valaki az oldalad tényleg ott ragadjon, és meg tudjuk fogni a figyelmét. Ez a legfontosabb, hiszen akkor fog megismerni, vásárolni, elköteleződni: melletted!

Van egy 15 kérdésből álló profi kérdőívem, amin ha végigmegyünk közösen, össze is tudjuk állítani a weboldalad alapjait. Összesen 30 perc, és több 100.000Ft-ot spórolsz meg vele!

A nevem: Lali

A vállalkozásod weboldalát, webshopját, landing oldalát fogom megépíteni. Nem egy „klasszikus” weboldal készítő szakember vagyok, a munka során rengeteg pluszt nyújtok szó szerint a csomag részeként, mindenféle extra, rejtett költség nélkül. Mik is ezek?

Éveken keresztül dolgoztam kis-és középvállalati szektorban, ahol a vállalkozások bevételét duzzasztottam fel hol értékesítőként, hol mentorként. Azért feleltem, hogy a hónap végén mindig több legyen a bevétel, és az elégedett vásárló, vagy ügyfél. Most ezeket a szakmai képességeket kamatoztathatom a te oldalad építése közben is, és segítek neked abban, hogy átlásd: mi a jó irány!

Nincs felesleges kérdés, vagy olyan amit félned kellene feltenni. Nekem nem csak az oldalad kell megépítenem, hanem az a célom, hogy felfuttasd a vállalkozásod, hiszen így fogunk tudni együtt dolgozni hosszú időn át!

Az ügyfeleim 100%-a vallja, hogy közérthetően, “halandó emberi nyelven” magyarázok el mindent, így nincs meg a lehetősége sem, hogy elbeszéljünk egymás mellett, vagy ne azt kapd amire vágysz!

Akik engem választottak...

Lapozd végig, olvasd el milyen amikor nem “csak egy kocka ül” a másik oldalon hanem egy ember, aki meghallja mit is akarsz igazán látni az oldaladon! 🙂

Hogyan csináljuk?

ELSŐ LÉPÉS

Töltsd ki az űrlapot itt az oldalon, add meg az alap adatokat, és nyomj az "Ajánlatkérés" gombra!

MÁSODIK LÉPÉS

24 órán belül felkereslek telefonon vagy e-mailben, és átbeszéljük az elképzeléseidet!

HARMADIK LÉPÉS

Elküldöm az igényeid alapján az árajánlatot, és az alapján letudjuk az adminisztrációt is!

NEGYEDIK LÉPÉS

Záros határidőn belül elkészül az oldalad, amit megtanítok használni, éssss jöhet a pénzeső! 🙂

Jó, jó... de mennyi az annyi?

Nincs egy előre kitalált árlistám, lehetetlen is volna meghatározni valaminek az árát, ami testreszabottan készül, azaz CSAK A TIÉD ÉS NINCS BELŐLE MÉG EGY. Az árat sok dolog befolyásolja, mint például az oldalra kerülő szövegek megírását ki vállalja,  milyen dizájnra van szükséged, 1-2 oldalas sima bemutatkozó oldalra van szükséged, vagy egy több 100 termékes webshopra…stb.

De egy tuti: nem lesz olcsó, és méregdrága sem. Pont annyiba fog kerülni, hogy a befektetésed megtérüljön, és sokkal több bevételt hozzon az elkövetkező időszakban. Deal?

Pontos árajánlatért kérlek töltsd ki az űrlapot, és ígérem legkésőbb 24 órán belül fel foglak keresni árajánlat kapcsán!

LEGYEN ÜTŐS WEBOLDALAD, WEBSHOPOD!

Töltsd ki ezt a rövid kérdőívet, nyomj az AJÁNLATKÉRÉS gombra, és várd a jelentkezésemet 24 órán belül. Csináljunk valami igazán látványosat, pörgessük fel a vállalkozásod!

KÉRDÉSED LENNE? EZT OLVASD EL!

Egy kis segítség a döntéshez:

Webshop:  Ha el akarsz adni egy fizikális terméket, vagy épp egy szolgáltatást amiért online lehet fizetni akkor ez lesz a jó választás.

Weboldal: Amennyiben az a célod, hogy megismertesd mással a vállalkozásod, vagy a szolgáltatásod, és igényt akarsz felkelteni, mindenképp a weboldal a jó döntés.

Landing: Ha már van egy konkrét terméked / szolgáltatásod, és arra célzott marketing kampányt szeretnél indítani, a landing oldal (magyarul: landoló oldal) a megoldás. Kifejtheted a szolgáltatásod lényegét, és a közönségedet megszólíthatod vele sokkal jobban , mint egy “sima oldallal”. Ez az oldal is egy landing oldal amin épp olvasgatsz! 🙂

Nem! Aggodalomra semmi okod, az ügyfélköröm 95%-a úgy vágott bele a közös munkába, hogy nem tudta elképzelni sem „mit akar”. Pont ezért mielőtt bármibe belefogunk van egy 1 órás díjmentes tanácsadásom, ahol célzott kérdésekkel segítem a közös munkát. Olyan kérdéseket teszek fel, ami előtted már több 100 embernél felmerült, de lehet épp nem gondoltál rá. Ez alapján közösen hozzuk létre, az oldalad drótvázát, amit később én formába öntök!

Ez attól függ mennyire bonyolult az elképzelésed, és épp hány projektem fut amin dolgozom. Egy „egyszerűbb” bemutatkozó oldal 1-3 hét, míg egy webshop (függően attól mennyire komplex) 3-6 hét. A határidőket mindig betartom, és bár fura hogy ezt le kell írjam, de a legtöbb kivitelező cégnél azt látom, hogy a határidők betartása „luxus”…

Az oldalad elkészülte előtt minden extrát közösen átveszünk, de ezek nagy részét természetesen később is igényelheted. Ilyen extra pl.: hírlevél szoftver bekötése, hacker támadás elleni védelem kiépítése, weboldal gyorsítása, vagy épp webshopok esetén kosárelhagyási automatikák bekötése.

Az oldalad elkészültében maximálisan segítek,ha kell a tárhelyszolgáltatóval történő levelezést is vállalom ilyenkor, mindenféle extra költség nélkül. Amikor elkészült az oldalad, lehetőséged van karbantartást kérni tőlem (ajánlott). Ez is picit olyan mint az autó… elmegy mindenhova, de tankolni, olajcserére menni, átnézetni azért mindenképp szükséges. Hidd el, meghálálja az autó is, meg a weboldalad is ha foglalkozol/foglalkozunk vele! 🙂

Figyelmet, türelmet, és természetesen jó tanácsokat. A legtöbb ügyfelem azért szeret velem együttműködni, mert nem csak az oldalát építem, hanem instrukciókkal is ellátom őket 1-1 nehéz helyzetben, kérdésben. Az oldalad elkészültén túl számíthatsz arra, hogy hasznos, rengeteg pénzt érő vállalkozói tippel is ellátlak, amennyiben van rá nyitottság részedről.