Itt láthatod a

Gyakori kérdéseket és válaszokat

Ha bármilyen kérdésed felmerülne a lentieken kívül, keress bizalommal a kapcsolat fülön keresztül!

A legfontosabb az, hogy a neved és telefonszámod meglegyen! 🙂 Onnan indul el az egész kommunikáció. Ezen kívül írd meg hogy sima weboldalt, vagy inkább webáruházat szeretnél, és ezek után felveszem veled a kapcsolatot , vélhetően telefonon!

Ez a kedvenc kérdésem, azért, mert nincs rá egyértelmű válasz. Irány számokat tudok neked mondani! Minden rajtad múlik, hiszen felteszem majd neked a kérdéseket, elmondom hogy lehet megvalósítani azt amit kérsz, és ez alapján tudsz majd dönteni. Példénak: Egy weboldal 70-80.000Ft-tól indul, ha nincs komolyabb extra kérésed, akkor nagyjából ez is a “vége”. 🙂 Egy webshop 160-170.000Ft-tól, de a termékek számától, és a bonyolultságától függ a végösszeg.

A jó hír az, hogy ebben tudok segíteni. Az oldalhoz kötődő képeket, grafikákat el tudom készíteni, vagy stock fotókat kezelő oldalakon tudok megfelelő minőségű képeket letölteni hozzá, ami nem áll szerződi jogvédelem alatt. A szövegek esetében is tudok segíteni, de azokat én magam írom meg a te stílusod és elképzeléseid alapján. 10-15 perc beszélgetés után, hamar kiderül milyen stílust akarsz képviselni, és én azt öntöm formába!

Ha megnyugtat, én is egy személyes vállalkozás vagyok…még! 🙂 A weboldal megléte nem a nagyságtól függ, hanem attól, hány embert akarsz elérni. Manapság, az emberek nagy része Facebookon keresztül érhető el (főleg fizetett hirdetések útján), de ha nincs weboldalad, amibe a Facebook pixelt beágyazhatnád, nagyon nehezen találod meg a célközönséged. A marketing egyik legfontosabb alappillére, hogy legyen saját oldalad. Ha nem tudod esetleg mi az a Facebook pixel, vagy mire jó, kérj ajánlatot, és elmondom örömmel az előnyeit!

Az első beszélgetésünk, és az ahhoz kötődő 1 órás megbeszélés/tanácsadás teljesen ingyenes. Itt eldöntheted, hogy engem akarsz e tényleg megbízni, szimpatikus vagyok e, szükséged van a weboldalra vagy sem…stb. Ha úgy döntesz, hogy indítsuk a dolgokat, akkor 20% előleget szoktam kérni, ami egy szándékot is képvisel, természetesen szerződésbe foglalva. Ez után, addig amíg 100%-ban nincs kész a weboldalad, nincs más költséged (ha csak nem kérsz olyan megoldásokat közben, amit fizetős bővítményekkel tudok csak lehetővé tenni, és nincs a repertoárban). Miután elkészült a weboldal, a második rész megfizetése után adom át, egy újabb megbeszélés keretein belül, ahol részletesen elmagyarázom a működését, használatát.

Igen, vannak! Ilyen extra szolgáltatások a következők:

  • landing page elkészítése
  • popup készítése új kampányok esetében
  • értékesítési szöveg írás a termékekről, szolgáltatásokról
  • biztonsági mentés havi szinten
  • weboldal gyorsítás
  • weboldal biztonság kiépítése (hacker támadás ellen)

Ha ezek közül bármelyiket kéred, természetesen egyeztetés szükséges róla!